NyitĂłlap
HĂ­rek
Templomunk
Pasztorális terv
Közösségeink
Imák
Ügyintézés
ArchĂ­vum
Hitoktatás
PowerPoint gyűjtemény
Prédikációk

A szentmisék rendje

Polgáron

Hétfő, kedd, péntek: 7.30
Csütörtök: 17.00
Szombat: 7.30, 18.00 (téli időszámításkor 17.00)
Vasárnap: 9.30

Filiák

Görbeháza: vasárnap 8:00
Tiszagyulaháza: vasárnap 11.00
Újtikos: vasárnap 13.30

 
Jogi közlemény

A Polgári Római Katolikus Egyházközség tájékoztatja Önt, hogy web-oldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • A Polgári Római Katolikus Egyházközség web-oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
  • A Polgári Római Katolikus Egyházközség előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a web-oldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Polgári Római Katolikus Egyházközség azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • A Polgári Római Katolikus Egyházközség web-oldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a web-oldalakon a Polgári Római Katolikus Egyházközség-től független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Polgári Római Katolikus Egyházközség semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • A Polgári Római Katolikus Egyházközség fenntartja a jogot, hogy web-oldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Polgári Római Katolikus Egyházközség nem garantálja, hogy a web-oldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • A Polgári Római Katolikus Egyházközség nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Polgári Római Katolikus Egyházközség web-oldalai kapcsolódnak.